Deze Site is nog in aanbouw!

John privé

John van den Bosch is geboren in Australie en opgegroeid in Rotterdam. Na zijn Mulo-B en Wiskunde MO-A opleidingen ging hij in Militaire Dienst. Militaire Dienst 75.6Militaire Dienst 75.6Daarna werkte hij bij een toeleverancier voor de bouw. Tijdens deze periode deed hij een studie Bouwkunde aan de HTS in Dordrecht, en een avondstudie Interne Bedrijfsorganisatie en Bedrijfseconomie.

Pand J. van den Bosch De LetterspecialistPand J. van den Bosch De LetterspecialistIn 1982 startte John als zelfstandig ondernemer met een bouwkundig teken-en adviesbureau en stapte na een jaar over naar het reclame-productievak. In 18 jaar tijd bouwde hij zijn bedrijf vervolgens uit tot één van de toonaangevende John met Brian TracyJohn met Brian Tracyreclameproductiebedrijven van Nederland met grote klanten zoals Shell, General Motors, Eneco en Center Parcs. Daarnaast was hij oprichter, secretaris en voorzitter van de Coöperatieve Inkoopvereniging en vakraadslid van de branchevereniging voor reclameproductiebedrijven.

Vanaf 1995 verdiepte John zich in de spirituele kant van de mens en interesseerde zich in het bijzonder voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij werd hij vooral geinspireerd door Amerikaanse succescoaches zoals Brian Tracy en Paul J. Meijer.

Hoofdkantoor Sign a Rama NW EuropeHoofdkantoor Sign a Rama NW EuropeIn 2000 zette hij een nieuwe koers in door te starten met een Amerikaanse sign-franchise licentie voor Nederland. Hij bouwde deze onderneming met één vestiging uit tot een organisatie met 19 vestigingen in Nederland, Belgie, en Duitsland. Eind 2008 heeft John hiervan afscheid genomen om nieuwe wegen in te slaan.John SkiënJohn Skiën

Met zijn ervaring in het opzetten, verkopen en saneren van bedrijven, zijn commerciele ervaring met grote en kleine accounts, en zijn franchise-ervaring, wil John nu een bron van informatie en inspiratie zijn voor integere, toegewijde en hardwerkende ondernemers en ondernemende mensen.

Zijn hobby's & interesses zijn: stijldansen, varen, tennis, squash, skiën en spiritualiteit & filosofie.